HÜDA-PAR seçimlere giriyor

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Cemal Çoban, partisinin Batman İl Başkanlığı binasında seçimle ilgili basın açıklaması düzenledi.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 26.04.2018 15:05:26
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

HÜDA PAR olarak 81 ilin tamamında seçime gireceklerini açıklayan Çoban, seçim çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Çoban, “Bilindiği üzere 18 Nisan’da erken seçim kararı alınmış, akabinde Yüksek Seçim Kurulu, seçime katılma yeterliğine sahip partileri açıklamıştı. Açıklanan listede partimizin ismi sürpriz bir şekilde yer almıyordu. Sayın Genel Başkanımız 23 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu Başkanı ile görüşmüş ve kararın düzeltilmesi gerektiğini ifade etmiştir. Esasen bizim seçime katılma noktasında hiçbir eksiğimiz yoktu. Bu görüşmede bazı ilçe kongre evraklarımızın, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na zamanında gönderilmemiş olması nedeniyle böyle bir karar alındığı sayın Genel Başkanımıza Yüksek Seçim Kurulu Başkanı tarafından ifade edilmişti” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.