HÜDA PAR mahallelinin sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, iki mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 15:16:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, iki mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. "Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında beraberindeki heyetle Yenişehir (Kuyubaşı TOKİ) Mahallesi ile Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallesini ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, mahallelilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. HÜDA PAR heyetine sıkıntılarını anlatan mahalle sakinleri; ulaşım, hırsızlık, taziye evi, park eksikliği gibi başlıca önemli sorunlarının olduğunu ifade ettiler. Sorunlarının giderilmesi talebinde bulunan vatandaşlar, ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini ilettiler. Ardından Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallesini ziyaret eden M. Şerif Durmaz ve heyetini mahalle muhtarı Kemal Özdemir ve yönetimi karşıladı. Muhtar Kemal Özdemir HÜDA PAR heyetine, mahallelerinin bir ilçeden büyük olduğunu fakat çok sayıda eksikliklerinin olduğunu belirtti. Mahallelerinde taziye evi, spor tesisi, MOBESE kameraları, elektrik sorunu, park yetersizliği, aydınlatma problemi, ulaşım yetersizliği ve başıboş sokak köpekleri sorununun olduğunu anlatan Özdemir, sorunlarının çözümü için HÜDA PAR heyetinin desteğini talep etti. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, ziyaret ettikleri her iki mahallede de çok ciddi sorun ve sıkıntıların olduğunu, bu sorunların ivedi bir şekilde çözüm beklediğini söyledi. Durmaz, "Siyasi parti olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. 'Yerel Sorunları Yerinde Tespit ve Çözüm İçin Takip' projesi kapsamında iki mahallemizi ziyaret ettik, mahallelilerle, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldik. Mahalleli ve muhtarlarla yaptığımız görüşme neticesinde iki mahallede de bazı sorunların olduğunu tespit ettik. Tabi bu sorunlarla alakalı daha geniş bir çalışma da yapacağız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.