HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı seçime hazır

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, yaptığı basın açıklamasıyla seçim startı verdiğini açıkladı. 24 Haziran’da yapılacak

Siyaset Yayın: 30 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.04.2018 07:27:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirten HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, devam eden çalışmalarının erken seçim kararıyla birlikte ivme kazandığını ifade ederek, seçim startı verdiklerini açıkladı. HÜDA PAR İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları İl Başkanlığının da hazır bulunduğu basın açıklaması HÜDA PAR Batman İl Başkanlığında yapıldı. HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yaptığı açıklamada, seçimin Türkiye halklarına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Seçimler olmaksızın da sürekli halkın yanında olduklarını, sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini belirten Şahin, önceliklerinin insan ve adalet olduğunu söyleyerek, "Partimizin kuruluşundan bu yana dava partisi olmamız hasebiyle inancımız ve misyonumuz gereği hep halkımızla iç içe olduk. İlk seçimden itibaren halkımızın yanına gittiğimiz de onlara şu sözü verdik: Seçimden seçime değil, sürekli olarak hem seçim öncesi hem de seçim sonrasında halkımızla iç içe olacağımızı, yanlarında bulunacağımızı ifade ettik. Bu sözümüzde sadık kalmaya çalıştık. Dolayısıyla gerek il merkezinde, gerekse ilçe ve köylerimizde hep halkımızın yanında olduk. Esnafımızı ziyaret ettik, sorunlarını dinledik" dedi.

"YOĞUN TEMPOYLA BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"

24 Haziran seçimi için yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını vurgulayan Şahin, "Batman halkımızın maddi ve manevi anlamda daha iyi bir yere gelebilmesi için çaba gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Halkımızdan bize gelen veya bizim tespit ettiğimiz sosyal ve içtimai konularda halkımızın sorunlarını halletmeye çalıştık. Mağdur olan halkımızın yanında olduk. Haksızlıkların karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz. 18 Nisan’da alınan erken seçim kararıyla birlikte bizim zaten yoğunlukta olan çalışmalarımız daha da bir ivme kazanmış oldu. Şimdi il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve bütün üyelerimizle çok yoğun tempoyla bir çalışma içerisine girerek seçim startı verdik" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.