Hoşgörü ve Saygı semineri verildi

Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Ayın Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilere Hoşgörü ve Saygı Semineri” değerini Batman İl müftü yardımcısı Ahmet Duran tarafından verildi.

Yaşam Yayın: 29 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 29.10.2018 15:33:57
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

 Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen seminere çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin ilgi ve keyifle dinlediği seminer etkinliği ile hem eğlenen hem de Hoşgörü ve Saygı değerini öğrenen çocuklara aynı zamanda konu anlatımının yapıldığı ve öğrencileri de konferansa dâhil ederek sıcak bir söyleşi ortamı yaratan İl müftü yardımcısı Ahmet Duran, Hoşgörü ve Saygı değerini farklı yönleri ile ele aldı. Duran; ‘’Hoşgörünün bulunmadığı bir toplumda toplum sürekli çatışma ve kargaşa içindedir , Hoşgörüyü kavramak, yaşamak ve yaşatmak için bilgi, sevgi ve çaba gerekir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.