‘HİZMETLER DEVAM EDECEK’

Batman halkının her türlü hizmete layık olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, yaptıklarıyla kesinlikle yetinmeyeceklerini ifade ederek, yapılacak çok hizmetlerinin olacağına dikkati çekti.

Yaşam Yayın: 12 Ağustos 2018 - Pazar - Güncelleme: 12.08.2018 00:53:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 “HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR”

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman’a yaptıkları çalışmaları yeterli görmediklerini söyledi. Özellikle imar planının son derece önem arz ettiğini belirten Aksoy,  kaçak yapıların gelişmeye yüz tutan kentin çehresini bozduğuna dikkati çekti. Kente  yapılacak çok hizmetlerinin olacağına işaret eden Belediye Başkan Vekili Aksoy, “Ben ne zaman uçaktan bakıldığında şehrimizin çehresi değişirse işte o zaman Batman’ın çehresinin değişmiş olacağına inanırım. Özellikle ilimizin kanayan yarası haline gelen trafik sorununun halledilmesi önceliğimizdir. Bu konuda Batman Emniyet Müdürlüğü ile tam bir dayanışma içinde çalışmaktayız. İl Emniyet Müdürümüzle yaptığımız görüşmede trafik için yeni bir sistemin oluşturulacağını ve bu sistemle trafik kurallarını ihlal edenlerin anında tespitinin yapılacağını ve böylece artık araç sürücülerinin de kendilerinin izlendiğini hissederek daha dikkatli olmalarına olanak sağlayacağız” dedi.

“ATATÜRK HEYKELİ DİKİLECEK”

3. Etap çalışmalarıyla yerinden kaldırılan ve yeni bir düzenleme ile son derece güzel bir görünüme kavuşan Cumhuriyet meydanına sökülen Atatürk heykelinin yerine 3 seçenekten biri yerleştirilecek. Halen yapımı devam eden ve gelecekte son derece modern bir heykele kavuşturulacak olan Cumhuriyet meydanındaki Atatürk heykeli, Vali Ahmet Deniz’in onayı olması halinde yapılacak olan törenlerin ve çelenk koyma törenlerinin Cumhuriyet meydanına taşınacağı ifade edildi. Belediye Başkan Vekili Aksoy, “Batman’la özdeşleşen Atatürk heykeli bilindiği gibi 3. etap çalışmalarımız sırasında yerinden kaldırıldı ve yerine Batman’a yakışır daha güzel ve anlamlı bir heykel yaptırmak için uzun zamandır çalışmalarımız devam etmektedir. 3 tür heykel arasında seçeceğimiz heykeli daha önce hazırladığımız yere montesini gerçekleştireceğiz” dedi.

TEMİZLİK İŞÇİLERİ TAKİP ALTINDA

Türkiye’nin birçok ilinde bulunan ve teknolojinin hizmetlerinden yararlanmak amacıyla Batman Belediyesinin de bu teknolojiye kavuşturulacağını ifade eden Aksoy, “Temizlik elemanlarımızı cipli sistemle kontrol altına alacağız. Şehrimizin temizlik konusundaki hassasiyetinin tüm elemanlarımız ve özellikle vatandaşlarımız tarafından bilinç altına yerleşmesine ön ayak olacağız. Getireceğimiz teknoloji sistemle tüm temizlik işçilerimizi an be an kontrol edebilme imkanını bulacağız” dedi.

GÜLTEPE’YE TAZİYE EVİ

Batman Belediyesi’nin birçok hizmetin yanı sıra taziye evleri, mezarlık ve defin işleri ile hizmet ettiğini belirten Aksoy, “Bu konulardaki hassasiyetimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Özellikle taziye evi eksikliği bulunan son derece modern bir semt haline gelen Gültepe semtinde taziye evi eksikliğini belirledik. Yer tespitini yaptık ve en kısa zamanda buraya da son derece güzel bir taziye evi inşasına başlayacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.