‘HİZMETLER AKSAMASIN’

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye hizmetlerinin halka kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde ulaşması için hizmet birimlerini dolaşarak yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 17:36:34
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye hizmetlerinin halka kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde ulaşması için hizmet birimlerini dolaşarak yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü’nün bulunduğu su istasyonunda incelemelerde bulunan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinin su ihtiyacını karşılayan ve temiz su temininde önemli bir konuma sahip su depolarındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis üyelerinin de eşlik ettiği denetimlerde, özellikle Yaz aylarında yaşanan su kesintilerine karşı önleyici tedbirlerin alınması talimatı veren Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz, “Yaz aylarında içme suyunun bahçe sulaması ve yıkamasında kullanılmaması konusunda da Batmanlılardan duyarlılık göstermelerini beklediklerini” söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.