“Hizmetkar olmak için huzurunuzdayız”

24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem Milletvekili genel seçimleri kapsamında Ak Parti Batman Milletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, havalimanında karşılandı.

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 14:26:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanlığı, parti binası karşısındaki seçim lokalinin açılışına kalabalık bir topluluk katıldı. Açılışın yanı sıra aday tanıtımının da olduğu programa partililer ilgi gösterdi. SKM Başkanı Gürsel Parça; “24 Haziran da yapılacak seçim yalnız AK Partinin kaderini değiştirmeyecek içinde yaşadığımız ülkenin kaderini değiştirecek bir seçim olacak” dedi.

“MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ”

Partililere seslenen Ak Parti 1. sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir, "Bizler her zaman belirttiğimiz gibi millete hizmet etmek için, hizmetkar olmak için huzurunuzdayız. Bugün hizmetkarınız olmak üzere partimiz tarafından aday gösterilmenin gururunu taşıyoruz. Bizim mücadelemiz, beklentimiz milletimizin takdiridir. Siyaseti insanlarımıza, şehrimize ve Batmanımıza hizmet için yapıyoruz. Sizler için gücümüz yettiğince canı gönülden çalışacağız. Bu şerefli göreve bize tekrar getiren hemşerilerimize, teşkilatlarımıza ve çok kıymetli Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Daha sonra diğer adaylar da kitleye seslendi. Dördüncü sıra milletvekili adayı avukat Murat Çiçek ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Millet Bahçeleri' projesinin Batman'da da hayat bulacağına dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.