‘HİZMET İÇİN GÖREVDEYİZ’

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle Batman'daki yerel gazete bürolarını ziyaret eden MHP İl Başkanı Kerem Demir, Batman'a hizmet için görevde olduklarını belirtti.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 15:09:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle Batman'daki yerel gazete bürolarını ziyaret eden MHP İl Başkanı Kerem Demir, Batman'a hizmet için görevde olduklarını belirtti.

''AMACIMIZ KENTİMİZE HİZMET ETMEKTİR”

Bir süre önce yapılan Merkez İlçe Başkanlığı kongresinin ardından teşekkür ve basın günü etkinlikleri için gazetecileri ziyaret eden MHP İl Başkanı Kerem Demir beraberinde Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin, Merkez İlçe Başkanı Yardımcısı Merve Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Önal ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan ile görüştü. İl Başkanı Kerem Demir, yıllar önce amcası merhum Şehmus Demir'in dürüst siyaseti doğrultusunda bayrağı devraldığını belirterek, Batman'ın tüm sorunlarına vakıf olduğunu, kentin yararına olan tüm sorumluluklara hazır olduğunu, sorun ve öneriler için kapılarının Batmanlılara sonuna kadar açık olduğunu da ifade etti. Demir, ''Amacımız kentimize hizmet etmektir. Halkımız ve kentimiz için elimizden gelen tüm gayreti  sarf etmeye hazırız'' dedi.

İL KONGRESİ 15 KASIM'DA

Kentteki STK ve basın kuruluşlarını ziyaret eden MHP İl Başkanı Kerem Demir, Batman İl kongresinin 15 Kasım'da yapılacağını ve kongre için tüm hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Kongreye MHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili olan Arzu Erdem'in yanı sıra Diyarbakır, Elazığ, Bingöl, Mardin ve Siirt İl Başkanlarının da katılacağını belirtti. İl Başkanı Demir, Batman'ın tüm ilçe ve beldelerinde yapılanmaya gidildiğini belirterek, Sason İlçe Başkanlığı'na Fikret Şahin, Kozluk ilçe Başkanlığı’na Cengiz Çetin,  Hasankeyf İlçe Başkanlığı’na Ahmet Akdeniz, Beşiri İlçe Başkanlığı’na ise Şehmus Demirsoy'un getirildiğini söyledi. Öte yandan İl Başkanı Demir, 15 Kasım il kongresinin ardından tüm beldelerde de teşkilatlarının kurulacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.