Hırsızlık olayları aydınlatıldı

Batman merkezde 12 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı belirtilen 2 şahıs tutuklandı. Batman'da farklı tarihlerde 12 ayrı evden hırsızlık olayı gerçekleştirdiği belirtilen 2 şüpheli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 01.05.2018 13:02:01
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimizde çeşitli mahallelerde bulunan ikametlerde 12 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği yapılan titiz ve çok yönlü araştırmalar neticesinde olayın failleri olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs düzenlenen operasyon neticesi yakalanmış, şahısların yapılan GBT sorgusunda bir şüphelinin 7 ayrı suçtan daha arandığı ve hakkında kesinleşmiş 7,5 yıl hapis cezası olduğu tespit edilmiş, şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir" denildi. Açıklamada, ayrıca çeşitli tarihlerde Batman’da gerçekleşen 3 ayrı ikametten hırsızlık olayını da gerçekleştiren yaşı küçük şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındığı ve tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.