Heyelanın geldiği yol temizlendi

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Derince grup yolunda meydana gelen heyelanda yuvarlanan dev kaya parçası parçalanarak, yolu trafiğe kapattı.

Yaşam Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 20:37:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Batman'ın Sason ilçesine bağlı Derince grup yolunda meydana gelen heyelanda yuvarlanan dev kaya parçası parçalanarak, yolu trafiğe kapattı. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sason'a 27 köyün ulaşımının sağlandığı Derince grup köy yolu Boğazkapı köyü mevkiinde dün meydana gelen heyelanda, yamaçtan kopan dev kaya parçası yuvarlanarak yola düştü. Parçalanan kaya parçası, yolu trafiğe kapattı. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken bu anlar, yoldan geçen sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Kapanan grup köy yolunun, İl Özel İdaresi ilçe şantiye ekiplerinin çalışmalarıyla tekrar ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; "Sason Derince grup köy yolunda yaşanan heyelanın ardından ekiplerimizce yol trafiğe açılmış olup heyelan temizleme çalışması devam etmektedir. Ayrıca trafik güvenliği için güzergah boyunca heyelan oluşma riski bulunan alanların tespiti ve önlem alma çalışmaları devam etmektedir" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.