HER YER PARK ALANI

Batman kent merkezinde yaşanan trafik keşmekeşliği caddelerin bile kapanmasına neden oluyor. Kent merkezi başta olmak üzere bir çok caddede araçların sağlı sollu park etmesi trafiği çekilmez hale getiriyor.

Yaşam Yayın: 20 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.07.2020 13:35:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman kent merkezinde yaşanan trafik keşmekeşliği caddelerin bile kapanmasına neden oluyor. Kent merkezi başta olmak üzere bir çok caddede araçların sağlı sollu park etmesi trafiği çekilmez hale getiriyor.  Özellikle Çarşı merkezinden başlayan gelişi güzel araç parkları sürücülerin ve bazı esnafların tepkisine neden oluyor. Özellikle Meydan mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, GAP, Bahçelievler, Pınarbaşı gibi bir çok semtte uygunsuz araç parkları kaldırımları bile işgal ediyor. Çarşı merkezinde yaşanan sıkıntıya tepki gösteren bazı esnaflar, ''Sabahın erken saatlerinde yine bazı esnaflar tarafından park edilen araçlar işimizi çok zorlaştırıyor. Pandemi döneminde işlerimiz zaten bitmiş durumdayken bazı araç sahipleri sabahın erken saatlerinde çarşının bir çok bölümünde araçlarını park ettiriyor. Çarşıya gelen vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamayınca çarşıya inmeden bu alanları terk etmekte. Bizler de iş yapamaz hele geliyoruz'' şeklinde konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.