HEPSİ MİLLİ VE BATMANLI

Batman güreş branşında tarih yazmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 28 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2019 11:46:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman güreş branşında tarih yazmaya devam ediyor.  26 Ağustos ile 07 Eylül 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar ilinde düzenlenecek olan 11-12-13 yaş minik erkekler serbest güreş milli takım geliştirme kampına Petrolsporlu güreşçilerden 5 kişi seçildi. Batman’ı ve ülkemizi Ali Korkmaz, Emre Tuncer, Yakup Çöl, Furkan Kara ve Eyüp Çetin davet edilirken, Antrenör olarak da Batman Gençlik Spor Antrenörü Hamdullah Akdemir davet edildi.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Bu gururun Batman halkının olduğunu belirten Güreş İl Temsilcisi Ertan Çelik, turnuvadan derece beklediklerini söyledi.  Çelik; “İl temsilciliğimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile kulüplerimizle koordineli bir şekilde çalışmanın semeresini almaya devam ediyoruz. 5 sporcumuzun yanı sıra 1 antrenörümüz Milli takımda yer alması gurur ve onur vericidir. Minik Milli takımımız adeta Petrolspor takımına emanettir. Burada emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“GÜREŞ ATALARIMIZIN EMANETİDİR”

‘Güreş Atalarımızın bize emanetidir” diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’in tüm branşları önemseyip destek verdiğini belirten İl Müdürü Eren, Milli sporcu ve hakemlere başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.