Hentbolun Sultanları çeyrek finalde

Analig (Anadolu Yıldızlar Ligi) hentbol kızlar grup maçlarında Batman ekibi rakiplerini farklı yenerek lider olarak çeyrek finale yükseldi.

Yayın: 01 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 01.01.2019 14:17:10
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Aralık ayında Mardin’de yapılan grup maçlarında Batman hentbol kız takımı Adıyaman, Kilis ve Siirt takımlarını farklı yenerek adeta Türkiye şampiyonluğuna göz kırptı. 01-03 Şubat 2019 tarihleri arasında Muş’ta yapılacak olan çeyrek final maçlarına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörlerden Nilgün Atar, Ömer Ataca ve İhsan Adak nezaretinde antrenmanlarını sürdürüyor.  Hentbol branşının hak ettiği yere gelmeye başladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, gruptan lider olarak çıkan kız takımını ve antrenörlerini tebrik etti. İl Müdürü Eren; “Hentbol Batman için büyük bir önem arz etmeye başladı. Süper ligde takımımızın olması velilerin ve öğrencilerin bu branşa yönelmesinde etkin rol oynuyor. Hentbol takımımızdan çeyrek, yarı final ve finallerde de aynı başarının gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.