Hentbolda galibiyete devam

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Bursa’nın temsilcisi Nilüfer Belediyespor Hentbol takımı ile kendi sahasında oynadığı maçtan 37-33 galip ayrıldı.

Yayın: 18 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2019 16:44:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Bursa’nın temsilcisi Nilüfer Belediyespor Hentbol takımı ile kendi sahasında oynadığı maçtan 37-33 galip ayrıldı. Karşılaşmayı AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin ve protokol üyeleri izledi. Kendi sahasında ve seyircisi önünde Nilüfer Belediyespor Hentbol takımına karşı oynadığı maçta,  ilk dakikalardan itibaren  atak bir oyunla  başlayan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı oyuncuları, hem  göz dolduran performans sergiledi hem de 37 – 33 gibi üstün skor üreterek galibiyetle ayrıldı. Maç bitiminde taraftarlar Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Ersoy lehine sloganlar atarak, sahaya davet ettiler. Sahaya inen Başkan Vekili Aksoy, önce takım oyuncularını tek tek tebrik etti, ardından seyircilerin yanına giderek taraftarları selamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.