Hem meslek hem ev ekonomisine katkı

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Hevi (Umut) Kadın Merkezi’ndeki kursiyerleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.02.2020 09:14:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Hevi (Umut) Kadın Merkezi’ndeki kursiyerleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi. Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hevi (Umut) Kadın Merkezi’ni ziyaret eden Eş Başkan Korkmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, Belediye Meclis Üyeleri ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları eşlik etti. Hevi (Umut) Kadın Merkezi tekstil atölyesinde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Eş Başkan Korkmaz, kumaş kesip dikiş makinesinde dikiş yaptı. El emeği ile üretilen ürünlerle ilgili kurs hocalarından bilgi alan Eş Başkan Korkmaz, tamamı kadın kursiyerler tarafından üretilen ürünleri inceleme fırsatı buldu. Kadın kursiyerlerin burada öğrendikleri meslekleri, usta çırak ilişkisi ile kendilerinden sonraki nesillere aktararak bu meslekleri yaşatması gerektiğini ifade eden Eş Başkan Korkmaz, kursiyerlerin edindikleri meslekler ile ayrıca ev ekonomisine katkı sağladığını hatırlattı.                                       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.