HEM’den kurban kesim kursu

Batman Halk Eğitim Merkezi ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk kez 18 kursiyerin katılım sağladığı ‘Kurban Kesim Elemanı Kursu’ açılarak başarıyla noktalandı.

Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 15:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Halk Eğitim Merkezi ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk kez 18 kursiyerin katılım sağladığı ‘Kurban Kesim Elemanı Kursu’ açılarak başarıyla noktalandı. Farklı meslek gruplarında kalifiyeli elemanların yetişmesi için yeni kurslar açmaya devam edeceklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik, gelen talep ve önerilere de açık olduklarını söyledi. HEM Müdürü Serik; “Batman’da ilk defa ‘Kurban Kesim Elemanı Kursu’ açtık. İlk kursumuz olmasına rağmen 18 kursiyer pratik ve teorik olarak derslere katılım sağladı. Beş gün süren kursta İl Müftülüğü’nden bir vaiz, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı ve Tarım İl Müdürlüğü’nden gelen veteriner eşliğinde dersler işlendi. Toplam 18 kursiyer katıldı. Teorik derslerden sonra uygulamalı olarak büyükbaş hayvan kesimi yapıldı. Tüm kursiyerler Kursu başarıyla bitirerek sertifika almaya hak kazandılar” diye konuştu. Halk Eğitim Müdürü Serik, farklı meslek gruplarında kursların, istihdamın arttırılmasına da imkân sağlayacağını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.