HEM’den koordinasyon toplantısı

Batman Halk Eğitim Merkezi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında bünyelerinde açılacak kurslar ve verilecek eğitimlerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluş yetkilileriyle bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 10:57:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Halk Eğitim Merkezi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında bünyelerinde açılacak kurslar ve verilecek eğitimlerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluş yetkilileriyle bir araya geldi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik Başkanlığında yapılan 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılacak olan spor, mesleki ve genel kurslarla ilgili kurumlarla yapılan koordinasyon toplantısı son derece verimli geçti.  HEM Müdürü Bilal Serik; “Bu yıl hedefimiz kurumlarımızla daha koordineli bir şekilde çalışıp, kursların amacına uygun bir şekilde yapılmasını sağlamaktır. Bunun için yaptığımız koordinasyon kurulu toplantısını ihtiyaç halinde belirli dönemlerde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Serik Başkanlığındaki Koordinasyon toplantısına İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Çiçek,  Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Veysi Topkan, İş-Kur Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Kütüphane Müdürü Derya Ilgar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından ADM Sorumluları Sevinç Demirhan ve Hülya Avşin,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Spor Eğitim Uzmanı Gökhan Aslan, Gençlik ve Kültür Evi’nden Resim Öğretmeni Fırat Aydın ve Tarım il Müdürlüğünden Sosyolog ve Teknikerler katılım sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.