‘HEDEF, SPOR AŞIĞI BİR NESİL YETİŞTİRMEK’

Batman Belediyesi tarafından yürütülmekte olan ‘Gençlik Sanat ve Sporla buluşuyor’ adlı proje ile spor aşığı bir nesil yetiştiriliyor.

Yayın: 01 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 01.11.2018 15:51:47
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman Valiliği koordinasyonunda ve Batman Belediyesi yürütücülüğünde hayata geçirilen ‘Gençlik Sanat ve Sporla Buluşuyor’ adlı proje kapsamında 6 farklı spor dalında 150 öğrenci, sporla aktif olarak ilgilenmeye başladı. Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen proje içerisinde sporun basketbol, voleybol, futbol, hentbol, badminton ve tenis branşlarında açılan kurslardan 150 öğrenci faydalanıyor. Her bir dalda 25 öğrenci olmak üzere toplam 150 öğrenci 12 ay boyunca kurslardan faydalanabilecek. İlgi duydukları branşlarda yer alarak spora başlayan öğrencilere Belediye Spor Kompleksinde, spor kıyafeti dağıtımı gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.