HDP’li VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HDP Batman Milletvekilleri dün aldıkları mazbatalarından sonra başlattıkları teşekkür ziyaretlerinde, basın ve bölge halklarıyla buluşarak öneri ve beklentileri dinledi. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle gazetemize de uğrayan HDP Batman Vekili A. Acar Başaran , tüm batman halkına teşekkürlerini iletti.

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 03.07.2018 16:36:57
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

HDP Batman Milletvekili A. Acar Başaran seçim ile ilgili düşüncelerini dile getirirken , batman halkının artık AK Partiden kesinlikle bir beklentisi olmadığını belirtti. Başaran, “ Toplum bu seçimde demokrasiden yana oy kullanmış ve meclisin HDP ‘siz olmayacağını göstermiştir. CHP’den oy geldi gibi yapılan dedikodular gereksizdir. CHP’den böyle bir açıklama gelmemiştir. HDP’e oy verin kampanyası başlatmamıştır. Halk HDP’den yana tercihini kullanmıştır. Ve bizler halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe her zaman layık olmaya çalışacağız. Batman’ın vekilleri olarak, kadın hakları, çocuk istismarları , esnafın sıkıntılarını kısacası Batman’ın ve bölgenin tüm sorunlarına çözüm arayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.