HDP EŞBAŞKANLARI SERBEST

HDP Batman İl Örgütü binasına yapılan polis baskını sonrasında gözaltında alınan İl Eşbaşkanları Ömer Kulplu ile Fatma Ablay, İl Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Yaşam Yayın: 31 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2020 21:00:20
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

HDP Batman İl Örgütü binasına yapılan polis baskını sonrasında gözaltında alınan İl Eşbaşkanları Ömer Kulplu ile Fatma Ablay, İl Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Eşbaşkanların adliyeye sevk edilmesi ile partililer adliye binası önünde toplandı. Savcılık sorguları yapılan eşbaşkanlar, ‘yurt dışı yasağı, ev hapsi ve adli kontrol şartı’ ile serbest bırakılmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece, Kulplu ve Ablay’un ‘yurt dışı yasağı’ konularak serbest bırakılmalarına karar verildi. Serbest bırakılan Eşbaşkanlar, partililer tarafından alkış ve zılgıtlarla karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.