HDP’den gövde gösterisi

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için siyasi partiler tüm hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Cumhurbaşkanı Adayı HDP’li Selahattin Demirtaş için yoğun bir çalışma seferberliği başlatıldı.

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 14:32:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ÇALIŞMALARA START VERDİLER

HDP, Demirtaş için geceli - gündüzlü aralıksız kapı kapı dolaşarak böylesi bir çalışma temposu ile partilerinin büyük bir patlama yapacağını iddia ettiler. HDP’liler de geçtiğimiz gün Çarşı mahallesinde dağıttıkları broşür ve Demirtaş fotoğrafı ile çalışmaya renk kattılar

HDP Batman Milletvekili adayları konvoy eşliğinde HDP Batman İl Başkanlığına kadar gelerek seçim lokaline kadar yürüyüş düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı yürüyüş sonrası seçim lokali önünde adaylar birer konuşma yaptı. HDP Batman Milletvekili adayları Mehmet Rüştü Tiryaki, Feleknaz Uca, Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran ve Şükrü Baytar konuşamasın da Batman’da 5 Milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

ADAYLARDAN AÇIKLAMA

Mehmet Rüştü Tiryaki:  “Herkes bilsin ki 24 Haziran çok önemli bir gündür.  24 Haziran Recep Tayyip Erdoğan’ın sonu olacak. Batman halkı hep öndeydi, bundan sonra da hep önde olacak” dedi.  Feleknaz Uca: “Batman 24 Haziran için hazırdır. Batman ‘Tamam’ diyecek. Batman’dan Edirne’ye kadar selamlarımızı Selahattin Demirtaş’a iletiyoruz. İçin rahat olsun. Batman 5-0 olacak” dedi. Ayşe Acar Başaran: “Değerli Batman halkı sizin sayenizde bugün başımız dik. Yine bize gösterdiniz ki dik duruşumuz sizin sayenizdedir. Yine bize gösterdiniz ki bu parti halkındır. Batman’dan tek ses olarak iktidara tamam diyeceğiz” diye konuştu.

Necdet İpekyüz: “Biz barış ve kardeşlik istiyoruz. Ne yapsalar da buradayız. Önümüz açıktır. Önümüz 5-0’dır” dedi. Şükrü Baytar: “İnanıyoruz ki 24 Haziran’da Batman halkı kral çıplak deyip tamam diyecek.  Batman bugün kendini gösterdi ki 5-0 yaparak bizleri meclise gönderecek” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.