HDP ADAYLARINI TANITTI

HDP Batman İl örgütü Diyarbakır’da yapılan bölge başkan adayları tanıtımından sonra Batman merkez ve ilçe belediye başkan adayları için 16 Mayıs stadı önünde tanıtım mitingi düzenledi.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 14:53:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eski Otogar yanı stadyum önünde yapılan aday tanıtım programına HDP Batman Milletvekilleri Nejdet İpekyüz, Feleknaz Uca, M. Rüştü Tiryaki, Ayşe Acar Başaran, HDP Batman Belediye Başkan adayları Sabri Özdemir, Songül Korkmaz ve İl, ilçe, belde Belediye başkan adayları katıldı.

“SOKAK SOKAK DOLAŞACAĞIZ”

HDP Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir 31 Mart 2019 seçimlerini yeniden kazanarak emaneti geri alacaklarını söyleyerek bugünden itibaren seçim startını verdiklerini, sokak sokak, cadde cadde, köy köy dolaşıp gerekirse HDP’ye oy vermeyenlerin evlerine giderek kendilerini tanıtacaklarını ve oy isteyeceklerini belirtti. Özdemir Belediyelerin kendilerinden gasp edildiğini belirterek Batman halkının cevabı sandıkta en güçlü şekilde vereceğini sözlerine ekledi.

ADAYLAR SIRASIYLA SAHNEYE ÇAĞRILDI

HDP Batman Belediye Başkan adayları Songül Korkmaz ve Sabri Özdemir’in sahneye davet edilmesinden sonra ilçe ve belde belediye eş başkan adayları da sırasıyla sahneye çağrıldı. İlçe ve Belde eş başkan adayları teker teker sahneye davet edilip kısa konuşmalar yaptılar. HDP’nin Belediye Başkan adayları şu isimlerden oluştu. Batman: Songül Korkmaz-Sabri Özdemir, Kozluk: Ayhan Eren-Nazmiye Avcı, Beşiri: Mustafa Öztürk-Felek Özer, Hasankeyf: Zozan Şimşek-Mecit Tokdemir, Gercüş: Abdülkerim Kaya-Zeynep Aslan, Balpınar: Ejder Sarıgöl-Halime Aydın, Bekirhan: Gülistan Sönük-Fırat Karabulut, İkiköprü: Osman Karabulut- Hatice Taş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.