Hazır beton santrallerine çevre uyarısı

Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Batman’da faaliyet gösteren hazır beton santrallerinin yöneticileriyle sektörün çalışma esaslarına ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 10:45:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Batman’da faaliyet gösteren hazır beton santrallerinin yöneticileriyle sektörün çalışma esaslarına ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştiren toplantıda ağırlıklı olarak çevrenin korunması, ses, görüntü ve çevre kirliliğinin önlenmesi ile sektörün beklentileri, çözüm yolları ve sorumlulukları ele alındı. Toplantıya Batman Beton, Has-Man, EFM Beton, Okanlar Beton, Gün-Fen Beton, Yurttaşlar Beton, MV Beton, Saman Yolu Beton firmalarının yanı sıra Belediye Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş ve teknik personel katıldı. Hazır Beton Santralleri yetkilileriyle bir araya gelerek Batman’ın çevre sorunlarını görüşen Belediye Başkan yardımcısı Çetinkaya, Batman halkının huzurunu kaçıracak rahatını bozacak ve çevreye zarar verecek hiçbir faaliyete müsaade etmeyeceklerini ve firma yetkililerinden de bu konuya azami derecede duyarlılık göstermelerini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.