HAYVAN HIRSIZLARI YİNE İŞBAŞINDA

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir ahırın duvarını kırarak 5 ineği çalan kimliği belirsiz kişi veya kişiler kayıplara karıştı.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 13.01.2019 23:03:56
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

 Son zamanlarda artan hayvan hırsızlığı, vatandaşları tedirgin ediyor. Son olarak Ünal Kırdağ'a ait besicinin 5 ineğini gece saatlerinde çalan hırsızlar, izlerini kaybettirdiler. Hayvanları çalınan Kırdağ, yıllarca emek vererek büyüttükleri hayvanlarının çoluk çocuğunun rızkı olduğunu söyledi. Herhangi bir işinin olmadığını ve beslediği hayvanlarıyla geçimini sağlamaya çalıştığını belirten Kırdağ, hırsızların bölgeyi iyi tanıdıklarını dile getirdi. Kırdağ, "Eskiden geçim kaynağımız tütündü. Şimdi ise birkaç hayvanı besleyerek geçimimizi sağlıyoruz. Gece saatlerinde ahırın arka tarafından duvarı kırarak ahıra girdiler. Ahırda bulunan 5 ineğimi 200-300 metre yürüttükten sonra araçlara bindirip çaldılar. Bu hırsızlar her kimse bölgemizi iyi tanıyorlar. Ben bu hırsızları sadece Allah'a havale ediyorum. Biz, bunca emek vererek, çalışarak, bu hayvanlarımızı büyütüyoruz ve hırsızlar bir çırpıda alıp götürüyorlar" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.