Hatem Koleji’nden çifte başarı

Özel Batman Hatem Koleji, Van’da yapılan küçük kızlar Masa Tenisi şampiyonasında takım halinde bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 15:36:18
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Özel Batman Hatem Koleji, Van’da yapılan küçük kızlar Masa Tenisi şampiyonasında takım halinde bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bir çok sportif, kültürel ve sanatsal başarısına yenisini ekleyen Özel Hatem Koleji, masa tenisi branşında da kısa zamanda adından söz ettirmesini başardı. Özel Hatem Koleji Genel Müdürü Aydın Kahraman; “Van ilinde yapılan küçük kızlar Masa Tenisi şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Dilek Akdemir Güneydoğu Anadolu bölgesi küçükler takım yarışmalarında 1955 Batman Belediyespor kulübünde bayan takım şampiyonu olmuştu. Yine okulumuz öğrencilerinden Dicle Erdoğan ve Tuanna Budak bayan takım ikincisi olmuşlardır. Okulumuzun yanı sıra bölgesel ve ulusal birçok alanda ilimizi temsil etmenin çabası ve gayreti içindeyiz. Elde edilen başarıda emeği ve katkısı olanları kutluyorum. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.