Hastanelere gece yarısı denetim

Kamu Hastaneleri Birliği Batman Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Batman ve ilçelerinde bulunan hastanelere gece denetiminde bulundu.

Sağlık Yayın: 16 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2017 22:24:52
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kamu Hastaneleri Birliği Batman Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Batman ve ilçelerinde bulunan hastanelere gece denetiminde bulundu.  Göreve başladığı günden beri sağlık tesislerini yerinde inceleyerek, denetimlerini sıklaştıran  Genel Sekreter  Op. Dr. Özkul, merkez hastaneleri ve  Beşiri İlçe Devlet Hastanesinde denetimde bulundu. Daha sonra Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de gece saat: 02.00 sularında yerinde denetleyerek, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti.  Sağlıkta Batman’ı hak ettiği yere getirmek için gece-gündüz çalışmalarını sürdüren Op. Dr. Özkul, daha çok hastaların uğrak yerleri olan Acil Servisleri dolaşarak hasta ve personelin sorunlarıyla yakından ilgilendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.