HASTA SAYISI AZALDI

Korona virüs salgını karşısında Batman’da cadde ve sokaklarda yoğunluk azalırken hastanelerde ise hasta sayısında ciddi oranda azalma yaşandı.

Gündem Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 16:57:37
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Korona virüs salgını karşısında Batman’da cadde ve sokaklarda yoğunluk azalırken hastanelerde ise hasta sayısında ciddi oranda azalma yaşandı. 9 Mart’ta 7 bin 577 kişi Batman’da bulunan hastanelere başvururken 18 Mart tarihinde ise bu rakam 2 bin 657’ye kadar geriledi. Böylelikle yetkililerin acil durumlar dışında hastanelere gidilmemesi uyarısı karşısında hastaneye başvuru sayısında 4 bin 920 azalma yaşandı. Vatandaşların uyarıları dikkate alması öneli bir gelişme olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Pamukçu, “Teşekkürler Batman. Kendine yakışan duyarlılığı gösteriyorsun. Koronavirüs’le mücadelenin en önemli ayağı sosyal izolasyondur. Biraz daha gayret, zorunlu haller dışında evden çıkmayalım, hep beraber bu mücadeleden başarıyla çıkacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.