Hasankeyf Müzesi Müdürlüğü kuruldu

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 16 Nisan’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığı görüşmede Hasankeyf Müzesinin ayrı bir müdürlük olarak işlevlendirilmesi talebini Bakan’a iletmiş ve taleplerinin takipçisi olacağını belirtmişti.

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2019 16:32:56
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 16 Nisan’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığı görüşmede Hasankeyf Müzesinin ayrı bir müdürlük olarak işlevlendirilmesi talebini Bakan’a iletmiş ve taleplerinin takipçisi olacağını belirtmişti. Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 Mayıs 2019 tarihinde Hasankeyf Müzesi Müdürlüğü ismi altında Müze Müdürlüğü kurulmasına ilişkin kararı onaylayarak Batman İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne yazı ile bildirdi. Bu kararla Batman ve Hasankeyf Müze Müdürlükleri olmak üzere 2  Müze Müdürlüğü’ne sahip olduklarını belirten Milletvekili Özdemir, kararın Batman ve Hasankeyf’e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Kültür ve Turizm Bakanı’na ilettiği diğer taleplerin de takipçisi olacağını vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.