HASANKEYF’E SON BAKIŞLAR!

8 Ekim’de 12 bin yıllık geçmişi olan ve birçok medeniyete beşiklik eden antik Hasankeyf’te girişlerin olmayacağından tur acenteleri ile Batman ve bölge illerindeki vatandaşlar tarihi ilçeye son turlarını gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 11:08:05
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

8 Ekim’de 12 bin yıllık geçmişi olan ve birçok medeniyete beşiklik eden antik Hasankeyf’te girişlerin olmayacağından tur acenteleri ile Batman ve bölge illerindeki vatandaşlar tarihi ilçeye son turlarını gerçekleştiriyor. Bir çok tarihi eserin yeni Hasankeyf’e taşınmasına rağmen sular altında kalacak binlerce mağara, kale, cami ve eski köprüyü son kez görmeye gelenler Hasankeyf  girişindeki seyir alanında dakikalarda Dicle ve Hasankeyf'i seyretme imkanı buldu. Tur acentelerince Hasankeyf'e gelen yerli turistler, antik kenti sulara gömülmeden son bir kez daha görmek istediklerini belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.