“Halkımızın meclisteki en gür sesi olacağız”

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, kendisine destek verildiği takdirde halkın sorunlarını mecliste dile getirip çözüm arayışlarına gideceğini aktardı.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 11:53:44
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Gök, “Birkaç kişi de olsak; inşallah meclise gidersek HÜDA PAR’ın, halkın sorunlarını dillendirecek olan güçlü sesi olacağız. Bu konuda halkımıza söz veriyoruz. O mecliste halkımızın değerlerine, menfaatine karşı alınacak olan kararların hepsinde gür bir sesle buna karşı duracağız. Ayrıca halkın menfaatine olacak, halkın değerleriyle uyuşan, alınması düşünülen kararlara da en büyük desteği güçlü bir şekilde biz ortaya koyacağız. Dolayısıyla tarafgir siyasetin de bu memleketten atılması gerektiğine inanıyoruz. Doğru kimden gelirse gelsin yanında, yanlış kimden gelirse gelsin onun da karşısında durmak gerekir.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.