‘Halkımıza hizmet için hep birlikte çalışıyoruz’

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yaz sezonunu en iyi bir şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 14:46:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yaz sezonunu en iyi bir şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Batman’ın farklı mahallelerinde genel temizlik çalışması gerçekleştiren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını sürdürüyor. Batman’ın Fatih Mahallesi 3316 sokakta kaldırım döşeme (Fatih İlkokulu Yanı), Ziya Gökalp Mahallesi Sanat Sokağına bazalt tamiratlarının döşemesini gerçekleştiren ekipler, kentin temizliği için geceli-gündüzlü çalışma yürütüyor. Kentin farklı noktalarını köpüklü suyla yıkayan ekipler, Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan Gülistan Caddesini de köpüklü su ile yıkayarak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, Batman halkı için tüm imkânların seferber edildiğini, imkânlar ölçüsünde çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ifade ederek; “Tüm birimlerimizle topyekûn çalışarak halkımıza hizmet ediyoruz. Birim amirlerimizin koordinesinde gerçekleşen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal, sporsal faaliyetlerimizin yanı sıra temizlik, yol, kaldırım, altyapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yaz sezonunu çok iyi bir şekilde değerlendiriyoruz” ifadelerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.