‘Halkamızı günden güne genişleteceğiz’

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç’in STK’larla her ay buluşma kararı alındığı toplantının ikincisi Gençlik Merkezi Müdürü Musap Baran’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2018 - Perşembe - Güncelleme: 06.12.2018 18:28:41
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Toplantıya yeni katılım sağlanılıp halkanın günden güne genişlediğini dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç, “ Bizim gayemiz tüm STK’ları bir arada toplamak. Önceki toplantıda görüşmediğimiz STK’lar vardı, bu hafta onların da bir kısmı aramıza katılım sağladı. Halkamızı günden güne genişleteceğimize ve üstesinden de geleceğimize inanıyorum. Bizim sadece lise ve üniversite öğrencileri ya da dışarıdaki genç girişimcilere yönelme gibi bir lüksümüz yok. Biz hepsine yönelmek zorundayız. Bunun için bizim yükümüz daha ağırdır ve Allah’ın izni ile bu yükün üstesinden de geleceğiz”  diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.