‘Halka hizmetkâr olmayı hedefliyoruz’

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, mahallelerde tespit ettikleri sorun ve sıkıntıları kamuoyuyla paylaşarak çözümüne ilişkin yetkililere çağrıda bulundu.

Gündem Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 18:17:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, mahallelerde tespit ettikleri sorun ve sıkıntıları kamuoyuyla paylaşarak çözümüne ilişkin yetkililere çağrıda bulundu.

SORUNLARI KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, "Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip" projesi kapsamında ziyaret ettikleri mahallelerde tespit ettikleri sorun ve sıkıntıları düzenlediği basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı. Durmaz, yaptığı açıklamada çalışma yaptıkları 19 Mayıs, Kısmet, Pınarbaşı ile Sağlık Mahallelerinde tespit ettikleri sorunları başlıklar halinde basın mensuplarıyla paylaşıp çözüme kavuşmasını istedi. Her mahallede ciddi sorunlarla karşı karşıya olduklarını belirten Durmaz, yetkililerin bu sorunların çözümüne yönelik ivedi bir şekilde adım atması gerektiğini ifade etti. Durmaz, "Malum olduğu üzere, yerel sorunların tespitiyle alakalı bir proje başlatmış ve bu proje kapsamında merkez mahallelerimizde var olan sorunların çözümü için çalışmalar yapacağımızı ifade etmiştik. Hamdolsun, projemizi başlattığımız günden bu yana gündeme getirdiğimiz birçok sorun kamuoyunda ve ilgili kurumlar nezdinde karşılık buldu ve çözüm adına gereği yapıldı. Yerinde tespit ettikten sonra gündeme getirdiğimiz sorunların çözüme kavuştuğuna şahit olmak, halkımız adına bizleri sevindirmektedir" dedi. Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Durmaz, "Gayemiz memleketin huzurunu, menfaat ve maslahatını öncelemektir. Biz halka efendi olmayı değil, halka hizmetkâr olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürecek ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak yeni icraatlar ortaya koymaya devam edeceğiz. Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz son ziyaretlerimizi Ondokuzmayıs, Kısmet, Pınarbaşı ve Sağlık mahallelerine yaptık" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.