“HALKIMIZI ‘DEĞİŞİM’E DAVET EDİYORUZ”

Saadet Partisi Batman 2. sıra Milletvekili adayı Mustafa Yıldız, “Değişim istiyoruz” dedi. 24 Haziran seçimlerinin ülke tarihindeki en önemli seçim olduğunu ifade eden Yıldız, açıklamasında şu görüşlere yer verdi .

Siyaset Yayın: 03 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 03.06.2018 14:04:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Batman 2. sıra Milletvekili adayı Mustafa Yıldız, “Değişim istiyoruz” dedi. 24 Haziran seçimlerinin ülke tarihindeki en önemli seçim olduğunu ifade eden Yıldız, açıklamasında şu görüşlere yer verdi :  “Biz Saadet Partisi olarak Batman’ın sorunlarına karşı çözüm önerilerimiz açık ve nettir. Bundan yıllar önce Erbakan Hocamızın katıldığı bir televizyon programında kısa ve net ifadelerle, iki kelime halinde ‘Toprak Kayıyor’ demişti. Şimdi geldiğimiz noktada ise 24 Haziran seçimleri, uçurumdan önceki son çıkıştır. 24 Haziran seçimleri ülkemiz tarihindeki en önemlidir. Çünkü eğitim sisteminde her yıl yeni bir deneme sürümü sunuluyor. Şahsiyetli olmayan bir dış politika sergileniyor. Ekonomik politikalar da üretime değil, israfa dönük olma suretiyle ülkemizi iflas edecek duruma getiriyor. Yerelde memleketimiz sorunlarını sayfalara dökmekle bitiremeyiz. İnsanlarımızın istihdam konusundaki sıkıntıları her geçen gün büyüyor. Bizler, bu seçimlerde sadece Milletvekili, Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her oy ile Türkiye’nin yönünü belirleyecek. Ülkemizin Geleceğine karar vereceğiz. Tamam mı? Devam mı? diyeceğiz. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe Tamam mı? Devam mı? diyeceğiz. Yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya tamam mı? Devam mı? diyeceğiz. Yolsuzluğa rüşvete iltimasa Tamama mı? Devam mı? diyeceğiz. Biz Saadet Partisi olarak yeter artık bu düzen böyle gitmez. Tamam inşallah diyoruz ve değişim istiyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.