'Halk Günü' toplantısı yapıldı

Valilik tarafından her ay rutin olarak yapılan 'Halk Günü Toplantısı’nda Vali Hulusi Şahin, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 16:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Valilik tarafından her ay rutin olarak yapılan 'Halk Günü Toplantısı’nda Vali Hulusi Şahin, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen Ekim ayı Halk Günü toplantısına; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ümit Çiçek, İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşiri Arslan ile vatandaşlar katıldı. Toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Vali Şahin, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.