‘HALI YIKAMACI ESNAFI SİTE İSTİYOR’

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, halı yıkamacı esnafı ile düzenlenen istişare toplantısında halı yıkama sektörüne bağlı faaliyet gösteren esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 13:38:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, halı yıkamacı esnafı ile düzenlenen istişare toplantısında halı yıkama sektörüne bağlı faaliyet gösteren esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Kaplan, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Halı yıkamacı esnafımızla yaptığımız istişare toplantısında esnafımızın sorunlarını gündeme aldık. Esnafımızın ortak sorunu olarak kendilerine ait bir iş yeri sitesinin olmadığını ve bu konuda büyük zorluklarla karşılaştıklarını dile getirdiler. Bu konuda destek isteyen esnafımızın talebini değerlendirmeye aldık ve bu sorunun giderilmesi için ilgili kurumlarımıza iletmek özere çalışma başlatacağız. Batman’da faaliyette bulunan işletmelere daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak için sektöre yönelik iş yeri sitesi projesini bir an önce sonuçlandırılması gerekir. Halı yıkamacı esnafına böyle bir projenin kazandırılması durumunda esnafımızın daha kurumsal bir düzeyde hizmet verebilmelerini sağlanacak aynı zamanda işlerini geliştirme imkanına kavuşacak işletmecilerimizin istihdam anlamında da önemli katkıları olacaktır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.