HAL'DE ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Temizlik ve hijyen kurallarına önem veren Belediye, vatandaşların ihtiyacına arz edilmek üzere kente gelen sebze ve meyvelerin kentteki giriş ve çıkış noktası olan Batman Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancılar Halinde koronavirüs önlemlerini artırdı.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 28.04.2020 14:55:27
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kentin birçok noktasında dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, bu kapsamda temel gıda malzemelerinden olan sebze ve meyve akışının sağlandığı noktalarda da tedbirleri elden bırakmıyor. Batman Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancılar Halinde bulunan açık ve kapalı alanların tamamında her gün sabahın erken saatlerde dezenfeksiyon işlemi uygulanmakta olup, Hal’e giriş yapan tüm vatandaşların ateşleri Belediyenin görevli personeli tarafından düzenli bir şekilde ölçülüyor. Maskesiz girişe izin verilmeyen Sebze ve Meyve Toptancılar Haline gelip maskesi olmayan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapılırken, hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilmekte. Ayrıca Hal içerisinde mobil ekipler devamlı gezmekte ve sosyal mesafeye uyulması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunulmakta.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.