“HAKEMİN KURBANI OLDUK”

“HAKEMİN KURBANI OLDUK” Lider Batman Petrolspor, Ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı ilk maçı 90+2’de hakemin yanlı kararları nedeniyle 1-0 yenildi.

Yayın: 15 Ocak 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 15.01.2022 17:29:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Lider Batman Petrolspor, Ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı ilk maçı 90+2’de hakemin yanlı kararları nedeniyle 1-0 yenildi.  Hakemin 90 dakika boyunca taraflı kararları nedeniyle mağlup olduklarını belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik, morallerini bozmadan yollarına kaldıklarını yerden devam edeceklerini söyledi. Basın sözcüsü Çelik yaptığı açıklamada; “Şansız bir şekilde Bursa Yıldırımspor deplasmanından uzatmalarda verilen bir penaltıyla yenildik. Hakem 90 dakika boyunca rakip takımı tutar gibi bir tavır sergiledi. Hakemin yanlı kararları nedeniyle mağlup olsak bile yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu müsabaka sonrası takımdaki bazı eksiklerimizi hafta içinde gidereceğiz. Sayın Valimizin bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile ligi sonunda hedefimize ulaşacağız. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’e, taraftarlarımıza ve takımı yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Morallerimizi bozmadan, önümüzdeki maçlara bakacağız. Herkesin takıma daha çok sahip çıkmasını istiyoruz. Bu takım hepimizin.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.