Hak-İş’ten Sağlık-Sen’e hayırlı olsun ziyareti

Yeni Seçilen Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası yöneticileri ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 08.01.2019 14:40:31
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Yeni Seçilen Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası yöneticileri ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Öz Güven-Sen İl Başkanı Sinan Özdemir, Öz Sağlık - İş İl Temsilcisi Ahmet Altunç, Hizmet-İş Mali Muhasibi Abdullah Demir, Gercüş Devlet Hastanesi Temsilcisi Ümran Gülmez, ve Bazı Sendika Yetkilileri katıldı. Zçiyareti gerçekleştiren sendika yöneticileri, “Tekrardan yeni seçilen Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Sayın Maruf Yalçın beye hayırlı olsun dileklerinde bulunuyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.