Hacivat Karagöz ve Orta Oyunu ilgi ile seyredildi

Ramazan ayının 5. gününde de Batman Belediyesi’nin Atatürk Parkı’ndaki etkinlik programında hem ebeveynlere, hem çocuklara yönelik programlara yer verildi.

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 21.05.2018 15:13:34
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Ramazan ayının 5. gününde de Batman Belediyesi’nin Atatürk Parkı’ndaki etkinlik programında hem ebeveynlere, hem çocuklara yönelik programlara yer verildi. İftar saatinden dakikalarca önce, 3 ayrı girişte kurulan yemek dağıtım merkezinden oruçlu olan vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirilirken, çocuklar için de gösteri ve sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Ramazan etkinlikleri alanında farklı noktalara kurulan stantlarda, etkinlikleri izlemeye gelenlere çay, su, dondurma, elmalı şeker ve pamuklu şeker ikramlarda bulunuluyor. Ramazan ayının 5. gününde canlı olarak oynanan Hacivat Karagöz oyununu, çocuklar kadar büyükler de büyük ilgi ve keyifle izledi. Hacivat Karagöz oyununun ardından orta oyununda meddah tarafından Abdülkadir-i Geylani Hazretlerinin hayatı anlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.