‘HIRSIZLIĞA ALET OLMAYIN’

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyeye ait mazgal ve rögar kapaklarının yerinden sökülüp götürülerek hurdacılara satılması konusunda uyarılarda bulundu.

Yayın: 04 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2019 15:35:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyeye ait mazgal ve rögar kapaklarının yerinden sökülüp götürülerek hurdacılara satılması konusunda uyarılarda bulundu. Batman Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğüne ait yağmur suyu ve kanalizasyon rögar kapaklarının çalınması nedeniyle araç ve yayaların açık kalan kapaklara düşmesi sonucunda zarar gördüğüne dikkat çeken Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, bunun da istenmeyen sonuçlara sebebiyet verdiğini söyledi. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Çalınan rögar ve mazgal kapakları nedeniyle her yıl birçok trafik kazası meydana gelmekte ve bunun sonucunda yaralanmalar ve can kayıpları yaşanmaktadır. Batmanlı hemşehrilerimizi ve hurdacı esnafımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tek geçim kaynağı hurdacılık olan dürüst esnafımızın rögar kapağı hırsızlarıyla işbirliği yapmayacaklarına inancımız tamdır. Halkın malını satmaya yeltenenlerin görülmesi halinde Belediyemizin Alo 153 ve 0488 213 27 59 numaralı telefonlarına veya 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmalarını istiyoruz” şeklinde konuştular. Eş Başkanlar ayrıca belediye zabıtasının yaptığı kontrollerde hurdacı esnafında mazgal veya rögar kapaklarının tespiti halinde işyerlerine cezai müeyyide uygulanarak iş yerlerinin süresiz kapatılması için işlem yapılacağını hatırlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.