Güvercin Anaokulundan 'Anadolu Masalları' etkinliği

Merkez Güvercin Anaokulu minik öğrencileri ve öğretmenlerinin düzenlediği 'Anadolu Masalları' etkinliğinde tiyatro gösterisi ve fidan dikimi yapıldı.

Yaşam Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 10:08:07
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Merkez Güvercin Anaokulu minik öğrencileri ve öğretmenlerinin düzenlediği 'Anadolu Masalları' etkinliğinde tiyatro gösterisi ve fidan dikimi yapıldı. Merkez Güvercin Anaokulunda gerçekleşen 'Anadolu Masalları' etkinliğine Vali Hulusi Şahin'in Eşi Ebru Şahin, Vali Yardımcısı Tuğba Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Eşi Hülya Kurtaran, Şube Müdürü Bilgiye Pala, kamu kurum müdür eşleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve minik öğrenciler katıldı. Etkinlik minik öğrencilerinin 'Tohumdan Fidana Fidandan Ağaca' adlı tiyatro gösterisini sahnelemeleriyle başladı. Minik öğrencilerin bol bol alkış alan tiyatro gösterisinin ardından etkinlik Batman Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahnelediği 'Kitap Okuyan Ayı' adlı skeçle devam etti. Sahnelenen tiyatro oyunlarının ardından 'Anadolu Masalları' etkinliği "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında çam fidanlarının toprakla buluşması ve fidanlara can suyu verilmesiyle sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.