GÜVENLİĞİ SAĞLIYORLAR

Batman’ın 36 değişik noktasında 24 saat esasına göre çalışan 265 güvenlik personeli Batman Belediyesinin güvenlik görevini aralıksız sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:09:32
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Batman’ın 36 değişik noktasında 24 saat esasına göre çalışan 265 güvenlik personeli Batman Belediyesinin güvenlik görevini aralıksız sürdürüyor. Belediyeye bağlı birimlerde stratejik konuma sahip; su kuyuları, şantiye alanları, belediye hizmet binası, ek hizmet binalarının yanı sıra halkın yoğun olarak tercih ettiği mekânlar arasında bulunan parklarda da geceli-gündüzlü çalışıyor. Yapılan etkinliklerde de büyük görev üstlenen güvenlik birimi, konser, sinema, toplantı gibi etkinliklerde kimsenin burnunun dahi kanamaması için büyük çaba sarf ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.