Güreşçiler madalyalarla döndü

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 11-13 yaş arası Minikler Grekoromen stil grup müsabakalarında Petrolspor güreş takımı 7 madalya ile döndü.

Yayın: 02 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 02.07.2018 16:10:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 11-13 yaş arası Minikler Grekoromen stil grup müsabakalarında Petrolspor güreş takımı 7 madalya ile döndü. Adıyaman’da gerçekleştirilen Grekoromen grup şampiyonasına 28 il’den 38 kulüp, 500 civarında sporcu kıyasıya mücadele etti. Minderde fırtına gibi esen Kırmızı-Beyazlı ekibin güreş takımının sporcularından Fatih Acar, Furkan Sakçak, Şahin Acar, Ali Korkmaz şampiyon olurken, Emre Tuncer 2 ve Bekir Sırlar ile Furkan Kara ise 3 oldular. Müsabakaların zorlu geçtiğini belirten Petrolspor Güreş Antrenörü İbrahim Halil Kay: “Altyapımıza olan destekler neticesinde geleceğin pehlivanlarını yetiştirmek amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. 2024 Olimpiyatlarının altyapısını oluşturacak olan güreş takımımızın sporcularının bir kısmını 3 Gün boyunca süren müsabakalarda minderde gördük. Bizim için güzel geçen bir grup müsabakası oldu. Elde etmiş olduğumuz 7 madalya ile ilimize dönmenin gururunu yaşamaktayız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.