GÜR, HAK-İŞ’TEYDİ

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür ve yönetimi, Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaşam Yayın: 25 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2019 11:17:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür ve yönetimi, Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt, Başkan Yardımcısı Fatih Çiçek ve yönetim kurulunun karşıladığı AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, sendikada işçi emekçilerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Hak-İş / Hizmet – İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt; “İl Başkanımız bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Bizde Batman genelindeki işçilerimizin taleplerini, sıkıntılarını, iyileştirme çalışmaları ve hak ettikleri konuma gelmeleri için girişim ve çalışmalarda destek olmasını istedik. Kendisi de bizlere tüm taleplerimizi not alarak olumlu bir şekilde sonuçlanması için elinden geleni yapacağını ve gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Buda bizleri son derece sevindirdi. Kendisine tüm emekçiler adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür ise, emekçiler için parti olarak üzerlerini dün olduğu gibi yarınlarda da savunacaklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.