Gür’den Yazarlara teşekkür ziyareti

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer Batman 3. Kitap Fuarının son gününde katılımcılara ve yazarlara yönelik teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:01:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer Batman 3. Kitap Fuarının son gününde katılımcılara ve yazarlara yönelik teşekkür ziyaretinde bulundu. Fuarda kitap stantlarını tek tek gezerek fuara iştirak eden yayınevleri yetkilileri ile sohbet eden Gür, çocuklara ve gençlere kitap hediye etti.

Katılımcıların tamamı gördükleri yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını, beklentilerinin çok üstünde ilgiyle karşılaştıklarını ve bunu çevreleriyle mutlaka paylaşacaklarını ve önümüzdeki yıl daha hazırlıklı ve daha çok sayıda katılım sağlayacaklarını belirterek, bütün organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini kaydettiler. İl Başkanı Gür, “Vatandaşlarımız ve Batmanımız için çok önemli olduğunu düşündüğümüz 3.Kitap Fuarının bu denli ilgiye karşılaşmış olması hepimizi mutlu etmiş moralimizi yükseltmiştir. Bu da vatandaşlarımızın okumaya, okuma iştirakine vermiş olduğu değeri göstermektedir. Temennimiz bu değerin daha çok yükselmesi yönündedir. İnşallah önümüzdeki yıllarda da fiziki koşulları çok daha iyi olan fuarlara ev sahipliği yapacağız’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.