Gür'den tekerlekli basketbol takımına destek

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür ve beraberindekiler Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının, Konya Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile oynayacağı maç öncesi oyuncuları ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür ve beraberindekiler Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının, Konya  Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile oynayacağı maç öncesi oyuncuları ziyaret etti. Maç öncesi takıma destek veren Başkan Gür, oyuncular ve teknik heyetle de sohbet etti. Maç saati geldiğinde Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya ile birlikte tribündeki yerini alan Gür, 40  dakika boyunca maçı izledi. Gür; '' Tekerlekli Basketbol takımımızla hakikaten gurur duyuyoruz.  Ben burada kimseyi engelli olarak görmüyorum ya da bir engelleri olduğunu düşünmüyorum. İnsanın yeter ki vicdanında ve kalbinde engel olmasın, onun haricinde her türlü engel aşılır" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.