Gür’den kermes ve pazar ziyareti

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer yetim ve muhtaç ailelerin yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 17:58:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer yetim ve muhtaç ailelerin yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti. Başkan Gür, Atatürk parkı yanında Umut Kervanı tarafından gerçekleştirilen kermeste stantları gezip, sohbet edip hayırlı işler diledi. Çocuklara ve gençlere kitap hediye eden Gür, beraberindekilerle birlikte kermesten yemek yiyerek bağışta bulundu. Yetim ve muhtaç ailelerin yararına böylesi bir kermesin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gür, Umut Kervanı ve ekibine teşekkür etti.

Umut Kervanı Genel Başkanı M. Ali Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Gür ve ekibine teşekkür etti. Gür ve beraberindekiler buradan yöresel ürünler ve hediyelik eşya Fuarına geçti. Katılımcı esnafla hasbihalde bulunup alışveriş yapan Başkan Gür, fuarlara ve böylesi festivallere her zaman destek verdiklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.