Gür’den esnaf ziyareti

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Gür, esnafın ve vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyip vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.02.2020 13:03:25
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Gür, esnafın ve vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyip vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi. Gür; "Vatandaş ve esnafımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Batman için bu sohbetlerle çözüm üretip istişare de bulunuyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.