Gür’den, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Gür, mesajında, “Halkımızın ortak sesi olan çalışan gazetecilerimizin “Çalışan Gazeteciler Günü” nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Yaşam Yayın: 10 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.01.2019 15:53:13
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 Çalışan gazetecilerimiz, büyük bir emek sarf etmek suretiyle, zorlu bir görevi yerine getirerek, halkımızın haber alma ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermeye çalışmaktadırlar.  Çalışan gazetecilerimiz, özellikle toplumun hassas olduğu konularda kamuoyu oluşmasında çok etkili bir yere sahiptirler.  Emektar gazetecilerimizin daha iyi şartlarda çalışmalarını önemsiyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.  Birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesinde ve huzurun sağlanmasında önemli bir işleve sahip olan değerli basınımızın değerli çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü” nü tekrar tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.